opc_loader

Over Dyvsign

 

Yvonne van ZummerenDyvsign loopt sinds 2011 voorop in de ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen en zet dit om in exclusieve sieradendesigns. De inspiratie voor haar designs haalt Yvonne van Zummeren (1984, Kunstgeschiedenis Universiteit Leiden) uit kunstwerken. Als kunsthistorica ziet ze haar draagbare ontwerpen als een medium om het oorspronkelijke verhaal van de kunstenaar aan een groter publiek over te brengen.

 

“Tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis kwam ik erachter dat ik graag meer over het verhaal achter het kunstwerk vertel, om mensen te enthousiasmeren over kunst. De sieraden, geïnspireerd op kunstwerken, worden geprint in een 3D-printer om het traditionele met het moderne te combineren.”

 

Al met al zijn de ontwerpen van Dyvsign heuse draagbare conversation pieces, zowel door het maakproces als door het narratieve en kunstzinnige concept. 3D-printen is vaak negatief (pistolen) of futuristisch (organen, bloedvaten, op de maan printen) in het nieuws, Dyvsign wil met haar ontwerpen aantonen dat 3D-printen ook mooie sieraden voortbrengt die NU gedragen worden.

 

Bekijk hier alle verkooppunten van Dyvsign.